Česta pitanja

quilt

Kako biste vaš dragocjeni Quilt očuvali u što boljem stanju kroz niz godina ili čak generacija perite ga na 30°C. Koristite tekući deterdžent i u bubanj perilice dodajte maramice za upijanje boja. Sušite ga na zraku polegnutog u sjeni ili u sušilici, ali na programu za osjetljivo rublje pri što nižoj temperaturi.

Klikom na odabrani proizvod otvoriti će vam se stranica s detaljnim opisom i cijenom ispod koje ćete naći gumb KUPI (ukoliko je proizvod odmah dostupan) ili NARUČI IZRADU (ukoliko je proizvod prodan pa je potrebno naručiti izradu novoga) koji će vas automatski prebaciti na narudžbenicu. Ispunite ju, dodajte ukoliko imate neki dodatni zahtjev, odaberite način plaćanja i proizvod će u najkraćem mogućem roku biti poslan na vašu adresu putem dostavne službe. Proizvod također možete po dogovoru osobno preuzeti na adresi Novačka 333, Zagreb.

Internet bankarstvom, kreditnim ili debitnim karticama ili prilikom preuzimanja pošiljke, pouzećem. Ako ste izabrali plaćanje Izravnim bankovnim transferom (plaćanje internet bankarstvom će vam na email stići ponuda s podacima za uplatu i iznosom poštarine.

Pošiljke šaljem dostavnom službom u najkraćem mogućem roku nakon narudžbe (u slučaju plaćanja pouzećem) tj. nakon uplate (pri plaćanju Internet bankarstvom).

Moguće je i osobno preuzimanje na adresi studija Novačka 333, Zagreb uz obavezan prethodni dogovor.

 

Trošak poštarine snosi kupac, a on iznosi 33 kune, dok je se za plaćanje pouzećem ukupna cijena uvećava za dodatnih 10 kuna zbog cijene transfera novca između dobavljača i prodavača. Cijena poštarine će vam se automatski obračunati na blagajni kod narudžbe. 

Proizvod se pakira u zaštitni papir i transportnu kartonsku kutiju

Naravno, samo na dnu stranice blagajna označite Dostavite na različitu adresu i napišite točnu adresu primatelja. Plaćanje mora biti izvršeno kreditnom karticom ili izravnim bankarskim prijenosom, a račun će biti poslan naručitelju.

Biti će mi drago da osobno pogledate moje proizvode u studiju na adresi Novačka 333, Zagreb. Molim vas da me obavezno prije kontaktirate radi dogovora o terminu dolaska.  Veselim se predstaviti vam svoje proizvode uživo!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu