PATCHWORK I QUILTING tečaj

Termin: po dogovoru
Mjesto održavanja: QuiltAna studio, Novačka 333, 10040 Zagreb

Cijena tečaja: 96 eura

I termin i satnicu možemo u dogovoru korigirati i prilagoditi tvojim mogućnostima.

Prijavi se na 091/7826111 ili quiltana@quiltana.hr nakon čega ti šaljem podatke za uplatu i rezervaciju tvog mjesta u QuiltAna studiju.

1. stupanj - TEČAJ ZA POČETNIKE

 • Individualizirani tečaj za početnike na kojem ćeš naučiti:
 tajne uporabe alata za Patchwork

 

 detaljno proći sve korake izrade Patchworka (tehnika slaganja kvadrata)

 

✂ naučiti osnove Quiltinga na klasičnoj šivaćoj mašini • Napraviti ćeš svoj prvi MINI QUILT (50 x 50 cm), a stečeno znanje ćeš moći samostalno primijeniti na većim dimenzijama.
 • Sve potrebne materijale (setove platna po izboru, vatirano punjenje, konce, radne listiće) dobiti ćeš u cijeni tečaja.
 • Obavezno je znanje korištenja šivaće mašine koju donosiš na tečaj.
 • Sve ostale alate dobiti ćeš na korištenje (podlogu za rezanje, rotacioni nož, ravnala, magic pen, pribadače, glačalo itd.)


Želiš uči u svijet Patchworka i Quiltinga?


Prijavi se na Newsletter i primaj obavijesti o novim proizvodima, akcijama, novostima na blogu i terminima tečajeva.

Pročitajte kako je gospođi Edini bilo na tečaju:
Read More
"Ana Quilt je za mene, čarobno otkriće. Već jedno duže vrijeme sam tražila nekog ko bi mogao da mi pokaže, nauči, kako se radi Patchwork i Quilting. Imala sam neopisivu sreću da upoznam Ana Mariju. Prošli tjedan sam išla na tečaj, koji nema cijenu! Ovo govorim iz više razloga. Kada znate što želite i ukaže Vam se prilika da to i ostvarite, to je nešto predivno. Ali ako pri tome upoznate jednu divnu,toplu i nesebičnu osobu, koja Vam je spremna prenijeti svo svoje znanje i iskusvo sa puno strpljenja i razumjevanja, e to je pravo bogatsvo! Hvala draga Ana na svakoj minuti provedenoj sa tobom, na znanju koje si mi prenjela, na podršci i razumjevanju, kao i na toplom osmjehu, zagrljaju, pozitivnoj energiji. Ana me je uvela u jedan divan kreativan Svijet, pokazala mi smjernice, ali ja znam da je ovo tek početak... idemo dalje, veselim se našim novim trenutcima. Svima koji su kreativni, originalni i koji bi željeli naučiti ovu tehniku, javite se Ana Mariji i vidjet ćete, divnooo je. Topla preporuka svima od srca! Tebi Ana Marija još jednom hvala, vidimo se ubzo, dolazim po još znanja i veselja."
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu