Iskustva kupaca

Iskra Devčić
5/5

“Svi proizvodi su naprosto prekrasni! Prije svega prekrivači, pa lutka, pa zidna božićna dekoracija (što je originalno također bio manji prekrivač) … sve je napravljeno s toliko preciznosti i minucioznosti a prije svega s puno ljubavi…. Čak je i računčić uvijek došao u kuvertici koja je posebno ukrašena za određenu priliku – doista s puno pažnje i ljubavi za ono što se radi!”

Vedrana Perković-Hadl
5/5

“Odlična izrada, sve u roku. Sin oduševljen poklonom. Svaka preporuka za nešto originalno i unikatno.”

Jadranka Lalić Potnar
5/5

“Evo, konačno sam sjela da napišem recenziju za radionicu QuiltAna, vlasnica Ana-Marija Pavić, ja ću dodati – zlatne ruke….
Željela sam poseban, personaliziran poklon, kontaktirala gosp.Anu, rekla svoje želje koje smo zajednički “brusile” tijekom cijelog procesa izrade…njezino strpljenje, kreativnost, želja da što jasnije sagleda vašu želju… nema granica. Rezultat te suradnje je moje zadovoljstvo…rekla sam premalo, prezadovoljna sam, tako da, svima koji nemaju ideju što pokloniti, koji žele poseban unikatan poklon, preporučujem radionicu QuiltAna.
Budući da su slike djeteta na prekrivaču, nastojala sam prikazati više podlogu, da se beba ne vidi…”

Valentina Ivančić
5/5

“Trebala sam baby pokrivač za poklon. Moram pohvaliti QuiltAnu i njezine radove. Stvarno su posebni i možete svaki poklon personalizirati. Ana je nadodala ime bebe. Pokrivač kojeg sam naručila je jako mekan i vrlo pedantno izrađen.

Moram pohvaliti i super funkcionalan webshop. Narudžbu sam stavila u košaricu, a uplatu sam odradila u 3 sekunde putem skeniranja barkoda koji se kreira prilikom procesa naručivanja u webshopu. Paket sam primila u roku 3 dana.”

Tomislav Jurač
5/5
“Hvala hvala draga Anamarija…..uspjela si ispuniti našu želju i u samo 4 dana napraviti predivan prekrivač za krevet za našu malu Lili. Samo da se najavim…..imamo mi još dječice oko sebe 💕💝🎀💖
Lana Gerjević
5/5
Pišem ovu recenziju već dugo i predugo, pa će stoga biti kratka i jasna.

Prezadovoljna! 🤍
Ako trebate originalan, lijep i poseban poklon, za bilo kog i povodom bilo koje prigode, obratite se Ana-Marija Pavić i njenoj QuiltAna radionici.
Ja sam prvi puta kupovala tako nešto i odlučila sam se za dosta jednostavan izbor, ali iz Anine glave izlaze predivne kreativne ideje koje vrlo lako svojim čudesnim rukama pretvara u stvarnost. Uz naše želje ta stvarnost uvijek nekoga i jako razveseli.

Moram dodati i ovo: Ana-Marija je vrlo susretljiva, pedantna, brza i drži se dogovora puno bolje nego ja :).

*ovo je poklon povodom rođenja za naše kumće Karlu

Marinela Išasegi Bogdanić
5/5
“MEMORIAL QUILT
Pozdrav svima !
Evo od mene jedna prepozitivna i dugačka recenzija, prigodna za blagdan Svih svetih.
Radi se o kviltanju, o kojemu ja nisam znala ama bas ništa donedavno.
Budući da se mojoj mami blizi rođendan i Božić je tu naravno, odlučim ja njoj pokloniti quilt prekrivač – riječ je o prekrivaču koji je spojen od mnoštva ‘krpica’, najčešće nekih simboličnih pa tako vaš prekrivač priča neku priču. Prije 2.5 godine smo zbog teške bolesti izgubili tatu i zamislim ja sebi takav prekrivač sastavljen od njegovih stvari, kojih nam nije ostalo baš previše.
I tada nailazim na gospođu Ana-Mariju – QuiltAna, javljam joj se i kažem što želim. Gospođa je toliko divna i osjećajna, toliko emocija je podijelila sa mnom kroz cijeli proces slaganja komada odjeće. Pošaljem ja njoj odjeću koju imamo (jakna i par majica), gospođa napravi plan, krene u izradu, usprkos svojoj bolesti i operaciji izradi prekrivač u ekstremno kratkom roku. Iako ga mama još nije trebala dobiti, odmah sam joj ga pokazala…plače ona, plačem ja, plačemo svi. Gospodi QuiltAna hvala od ❤ na ovome, mi smo si stvorili uspomenu za cijeli život i osjećaj blizine onoga koji nije s nama.
Sve ovo naravno košta, ali kada sam se upoznala s cijelim procesom kviltanja, potrebom za detaljima i potrebnim dobrim živcima – čudim se što cijena nije i veća.”
Aida Krkić
5/5
“Dobili smo prekrivač za bebu, personalizirani. Oduševili smo se, a i ostat će uspomena za cijeli život. Prelijepa do u sitnih detalja, poput šavova u obliku zvjezdica. I tako je počelo naše upoznavanje. Nedugo zatim, poželjela sam jednostavne a lijepe zaštite za pojas u autu. Ubrzo su i one stigle, da nas više pojas ne reže prilikom vožnje. Kvaliteta super, a cijena prihvatljiva. Sve preporuke. Sretno i uspješno u daljnjem radu. 😀”
Aleksandra Gavrilović
5/5
“Prekrasni i vrlo kvalitetno izrađeni proizvodi, kakve je teško pronaći u serijskoj proizvodnji. Sve preporuke!
Sanja Grubeša
5/5
“Sve preporuke za suradnju. Naručene dvije torbe kao poklon za tete u vrtiću. Malo je reć da su bile oduševljene 💞 Tako jednostavan a efektan i koristan poklon 👍👍
Još jednom hvala od ❤️!”
Goran Habuš
5/5
“Tko to još nema” Mačke naglavačke” ili “Mačke naopačke”? Da ga vidim, čujem, bilo što, samo nek se pokaže! Dakle, svi koji imaju macu ili mace, jednostavno moraju imati i “Mačke naglavačke”! Zvjezdanine i Filipove dvije mace naprosto uživaju spavati točno ispod zidne dekoracije “Mačke naglavačke”. Jednostavno svima bih preporučio nabavku iste, bilo kao ukras na zidu, bilo kao poklon u bilo kojoj situaciji i prilici! Meni su “Mačke naglavačke” naprosto fantastične 🤩
detalj zidne dekoracije od tekstila s motivom mačaka na policama s knjigama
Marijana Mahalec
5/5
“Odlična usluga. Brza isporuka. Ljubazno. Naručili smo dvije torbe. Prezadovoljni. Sve po dogovoru. Za svaku preporuku.”
platnena vrečica s tiskanom grafikom
Milica Repalust
5/5
“Moj hobi je patchwork i ovo je prvi put da koristim uslugu prošivanja/Quiltanja. Obzirom da imam jako malenu mašinu izuzetno mi je teško prošivati/quiltati prekrivače na njoj. Iznimno sam sretna što sam pronašla QuiltAna i odlučila da taj zadatak prepustim njoj. Od prvog kontakta do dogovora o odabiru uzorka za quiltanje do same realizacije prošlo je 24 h. Ispalo je apsolutno nevjerojatno! Cijeli je proces bio super brz . Definitivno ću opet koristiti ovu uslugu!
Draga Ana-Marija Pavić, hvala još jednom!❤”
Detalj kviltanja (dekorativnog štepanja) motiva srca pomoću pantografa po narudžbi na patchwork prekrivaču
Ana Svat
5/5

“Što reći o quiltovima koje izrađuje QuiltAna… imamo dva, ona morska koja možete vidjeti na slikama. Jedan nam je neizostavan rekvizit za svakodnevno igranje i Lovro (1 godina) ga obožava. S njim idemo na izlete, bazene, druženja kod prijatelja i znamo da će Lovro uvijek imati mekano i udobno mjesto za popodnevni spavanac. Drugi, Karlin (6 godina) koristimo kao prekrivač za krevet i stalno nas podsjeća na ljeto, godišnje doba u kojem je naša princeza i rođena. S obzirom da ga koriste djeca, često ih peremo, pogotovo Lovrin pošto ga nosimo i izvan kuće, a i nakon 8 mjeseci izgledaju kao i prvog dana. Prekrasan i unikatan poklon s kojim nitko neće pogriješiti, a sigurna sam da će vam QuiltAna ispuniti sve želje u kreiranju vlastitog.”

Mirjana Vrkljan-Radošević
5/5

“Mali Mirko je dobio svoj poklon koji će ga pratiti još dugo godina. ❤️

“Baš mi je drago da će i mali Mirko i njegova mama uživati još godinama u personaliziranom prekrivaču za njegov krevetić koji će Mirko u početku koristiti i kao podlogu za igru. Obzirom da je kvilt rađen po narudžbi s motivom pčelice i saća on u sebi nosi i veliku emotivnu vrijednost kao divna uspomena na djedu Mirka, pčelara. Hvala još jednom na ovoj narudžbi koja mi je omogućila da se ponovno kreativno izrazim i uživam u procesu izrade.”

Ana-Marija Pavić, QuiltAna

Personalizirana podloga/prekrivač za dječji krevet Pčelica na krevetu
Željko Valjak
5/5

“Godinama smo imali ideju napraviti prekrivač od dječjih majica kao uspomenu. I baš u pravo vrijeme, prije sinovog 18 rođendana, Ana-Marija je počela raditi quiltove. Od majica s raznih natjecanja i događanja napravila je prekrasno i kvalitetno izraden prekrivač. Cijeli proces izrade je bio kreativan kako bi na kraju sve bilo usklađeno prema našim željama i njezinom iskustvu cjelokupne izrade. Sinu se sviđa i dobio je uspomenu za cijeli život koja je sada uporabni predmet umjesto da majice stoje na dnu ormara. Svi smo jako zadovoljni.”

Iva Stipeljković
5/5

WEDDING QUILT - prekrivač za krevet kao vjenčani poklon

“Oduševljena sam prekrivačem koji sam dobila kao vjenčani poklon. Sastavljen je od predivnih želja svih mojih najdražih i najbližih ljudi. Poseban i originalan vjenčani poklon koji će nam ostati za cijeli život!          Hvala QuiltAna!”

Edina Kovačić
5/5

“Ana Quilt je za mene, čarobno otkriće. Već jedno duže vrijeme sam tražila nekog ko bi mogao da mi pokaže, nauči, kako se radi Patchwork i Quilting. Imala sam neopisivu sreću da upoznam Ana Mariju. Prošli tjedan sam išla na tečaj, koji nema cijenu! Ovo govorim iz više razloga. Kada znate što želite i ukaže Vam se prilika da to i ostvarite, to je nešto predivno. Ali ako pri tome upoznate jednu divnu,toplu i nesebičnu osobu, koja Vam je spremna prenijeti svo svoje znanje i iskusvo sa puno strpljenja i razumjevanja, e to je pravo bogatsvo! Hvala draga Ana na svakoj minuti provedenoj sa tobom, na znanju koje si mi prenjela, na podršci i razumjevanju, kao i na toplom osmjehu, zagrljaju, pozitivnoj energiji. Ana me je uvela u jedan divan kreativan Svijet, pokazala mi smjernice, ali ja znam da je ovo tek početak… idemo dalje, veselim se našim novim trenutcima. Svima koji su kreativni, originalni i koji bi željeli naučiti ovu tehniku, javite se Ana Mariji i vidjet ćete, divnooo je. Topla preporuka svima od srca! Tebi Ana Marija još jednom hvala, vidimo se ubzo, dolazim po još znanja i veselja.”

Ljubica Begović
5/5

 

“Koncem vezene čestitke na pamučnoj podlozi, koje sam od vas naručivala kao poklon za rođendan, krizmu i Božić, veoma su dojmljive i mislim da se mogu koristiti zaista za sve prigode.”

 

Sandra Bergant Vidaković
5/5

“Onog trena kad sam vidjela adventski kalendar znala sam da mora biti moj. Napravljen je od džepova starih traperica na velikom platnu. Osim odlične i unikatne ideje Ana-Marija radi kvaliteno, pazi na detalje i spremna je ispuniti sve želje budućeg vlasnika.”

 

 

Blanka Rešetar
5/5

 

“Želim zahvaliti na prekrasnoj božićnoj čestitci koja je stigla poštom na moju adresu. Nešto najljepše što sam dobila i preporučujem svima.                                    Od srca hvala!”

Marina Kolar
5/5

 

 

“Ana-Marija mi je izradila prekrasnu i potpuno jedinstvenu quilt božićnu čestitku, s mašinom izvezenom adresom i porukom. Stvarno unikatna čestitka za rođendan ili blagdane, ili pak pozivnica. Oduševljena sam!”

Stjepan Jaić
5/5

 

“Preporučujem narudžbu unikatnih proizvoda izrađenih s velikom ljubavi, idejom i na kraju prekrasnom izvedbom. Nije bit samo napraviti nešto, QuiltAna radi proizvode koji imaju srce i dušu. Svaka njezina izvedba ima srce i dušu, a to je ono što ne možemo naći u trgovini….. takvo nešto ne možeš napraviti, ako ne voliš to što radiš, a QuiltAna zaista voli to što radi.”

Jasminka Kovačić
5/5

“Kupila sam 2 prekrivača za poklon novorođenim blizancima. Oduševljene smo i njihova mama i ja! Kvalitetni materijali, prekrasan izgled i vrhunska izrada samih prekrivača, uz preuzimanje u dogovorenom roku! Svaki šav je na svome mjestu, uzorci su krasno usklađeni, vidi se koliko je truda uloženo u svaki centimetar-sve u svemu top proizvod! Toplo preporučam! Ovakav poklon ostaje djeci kao uspomena za cijeli život. Hvala! ❤️

Personalizirani prekrivač za bebe s aplikacijom medvjedića
Željka Hadžić
5/5

“Prekrasan i poseban prekrivač QuiltAna pokazao se i izuzetno koristan, savršen u prijelaznom razdoblju…kad je pretoplo za poplun, a prehladno za plahtu. S obzirom na to da je prekrivač putovao od Dalmacije do Srijema, pran je više puta i boje su postojane, a šavovi čvrsti ……dakle sve pohvale i za kvalitetu. Izvrstan poklon za drage ljude…. koristan, kvalitetan, dekorativan i uspomena za cijeli život. Hvala QuiltAna!”

 

 

 

 
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu