Dječji sivo-bijeli prekrivač - GRAY & WHITE SQUARES QUILT

Sivo-bijeli tonovi dobro pristaju u svaki interijer pa će se tako i ovaj lagani, nježni prekrivač bez problema uklopiti u dječju sobu čak i kada ju ponovno odlučite preurediti. Iako nešto manje  dimenzije, osim u dječjoj sobi, svoje će mjesto naći i na kauču u dnevnoj sobi ili na vašoj omiljenoj fotelji. Obzirom na tanje punjenje idealan je za dekorativno prekrivanje, kao lagana ljetna dekica ili prostirka za igru.

DIMENZIJA: 95 x 123 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti sivo-bijeli prekrivač druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 5 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

PERSONALIZACIJA: Želite li prekrivač personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

 

69.00  (519.88 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , , ,
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu