Tepih od trapera – UPCYCLED JEANS RUG

 

“Upcycling turns things into other things which is basically magic!”

Upravo tako, Upcycling je pojam koji se koristi za pretvorbu već korištenih predmeta u nove predmete, sasvim nove namjene i nove umjetničke vrijednosti. S istom idejom nastao je i ovaj  unikatni tepih izrađen od dijelova traperica koji su prvo spajani, a zatim još dekorativno prošiveni s 15-tak ukrasnih bodova što mu daje lagani vintage štih. Ispunjen je tankim vatelinom koji pridonosi  ugodnoj punoći i porubljen čvrstom keper trakom. Stražnja strana podstavljena je gumiranom protukliznom podlogom kako bi se povećala sigurnost pri korištenju.  Dobro će se uklopiti u gotovo svaku prostoriju, bio to dnevni boravak, hodnik, kuhinja, dječja ili bračna soba.

DIMENZIJA: 54 x 200  cm

MATERIJAL: traper + vatelin + gumirana protuklizna podloga

ODRŽAVANJE: Prati na laganom programu na 30 °C, uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku. Nije potrebno glačati ili po potrebi kratkotrajno na niskoj temperaturi zbog gumirane podloge.

NARUDŽBA: Ukoliko želite tepih od trapera u drugoj dimenziji ili kombinaciji boja molim vas da me kontaktirate preko obrasca za upite, e-mailom ili telefonom.

Barem ponekad prošećite bosi i osjetite materijal koji je već puno toga proživio, a i još će svašta tijekom nadolazećih godina u novom domu.

???

69.00  (519.88 kn)

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu