Dječji morski pokrivač - KIDS MARINE QUILT

 

Ljetne uspomene i avanture ostaju u sjećanju još dugo nakon ljetnog odmora, a u tome će pomoći i ovaj lijepi morski pokrivač. Ribice, valovi, hobotnica, jedrilica, čak i kitovi ovdje su da probude sjećanja na ljeto u bilo koje doba godine i zagolicaju maštu za neke nove priče. Lagan i mekan nježno će pokrivati vaše dijete za ljetnih vrućina, a tijekom godine biti će podsjetnik na ljeto u vidu unikatnog dekorativnog prekrivača za krevet.

DIMENZIJA: 115 x 200 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 40 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti KIDS MARINE QUILT druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime djeteta ili posvetu (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika NARUČI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

190.00  (1,431.56 kn)  171.00  (1,288.40 kn)

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , ,
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu