Sportski unikatni prekrivač - SPORT MEMORY QUILT

 

Strastveni ste sportaš, u ovom slučaju trkač, i godinama po natjecanjima skupljate majice. Ormar vam je već zatrpan istima, a sve su vam drage jer vas podsjećaju na natjecanja, druženja, anegdote, sve u svemu, lijepe i drage uspomene. Žao vam ih je baciti ili pokloniti jer svaka ima neko svoje posebno značenje, a više ne vidite niti smisao u gomilanju po ormarima. Rješenje je Sportski Memory Quilt koji će sve te divne uspomene zadržati na okupu, a da pri tome još godinama, možda i generacijama, služi pokrivanju, prekrivanju, dekoriranju ili, ono najbolje, drijemanju ispod njega nakon napornog treninga ili natjecanja. Osim toga super je poklon za trenera ili klupskog kolegu/icu od njegovih suboraca, sutrkača ili suigrača. Sakupite te majice, dresove, zastavice, što god i idemo u akciju. Dizajn ne mora biti baš ovakav, a naravno i boje ćemo prilagoditi.

Ovaj Sport Memory Quilt rađen je ciljano za naručitelja i ovdje je samo kao ogledni primjerak.

Dimenzija: 130 x 200 cm

Materijal: pamuk + vatelin + Dri-fit majice

Pranje: 40 °C uz dodatak maramica za upijanje boja

Sušenje: Sušiti polegnuto (ne na direktnom suncu) ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti Sport Memory Quilt u nekoj drugoj kombinaciji boja i dezena ili druge dimenzije obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon. Naravno dodati ćemo i vama posebno drage komade tkanina od majica koje čuvate i željeli biste ih uklopiti u svoj novi sportski prekrivač.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe).

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime osobe ili posvetu u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika NARUČI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime osobe ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

 

 

240.00  (1,808.28 kn)

Dostupno uz narudžbu

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu