Dječji pokrivač "Buhtlice" - PUFF QUILT

 

Mene ovaj Puff Quilt ili kako ga ja volim zvati, pufasto – pafasti pokrivač neodoljivo podsjeća na bucmaste baby obraščiće. Eto, baš takav je i on…bucmasti, nježnih boja, topao i mekan.

Svaki džepić punjen je vatiranim antialergijskim punjenjem tako da čini, kako ju ja od milja zovem, buhtlicu debljine čak 4 cm. Totalno je fluffy, puffy, softy i comfy! Beba mala, a i ona veća, će uživati kao da je na oblačiću.

Prikladan je za korištenje kao pokrivač koji će svojom strukturom obgrliti dijete i zadržati potrebnu toplinu ili kao dnevna prostirka za igru, valjanje, odmaranje ili igranje skrivača.

Vrlo je dekorativan pa će još godinama služiti i kao lijepa dekoracija dječje sobe.

MATERIJAL: 100% pamuk + vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 40 °C. Sušiti polegnutog na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

DIMENZIJA: 105 x 105 cm

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti PUFF QUILT druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime djeteta ili posvetu (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika KUPI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

Neka se vaša princeza valja i uživa u igri preko dana, a pokrivati se i slatko sniva noću ispod ovog nježnog pufasto-pafastog pokrivača!

69.00  (519.88 kn)

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu