Dekoracija za zid "Traper oblutci"

 

Dekoracija za zid “Traper oblutci” – Jeans Pebbles Wall Hanging obogatiti će interijer u kojem živite kao i apartman, hotelski prostor i ured.

S obzirom da volim oblutke na plaži poželjela sam ih napraviti i to kao upcycling projekt od trapera kako bi me podsjećao na njih kroz cijelu godinu. Kao podlogu sam koristila čvrstu kompaktnu žuticu koja će još dugo zadržati željenu formu. Kako bi se dekoracija jednostavno montirala na zid napravila sam nevidljivi džep kroz koji je provučen drveni nosač, a tzv. goli rub daje joj moderan i mladenački izgled koji će lijepo pristajati u svaki prostor.

Kupnjom ovog proizvoda i vi ćete dati svoj prilog ponovnoj upotrebi već korištenog tekstila i na taj način smanjenju otpada na ovoj našoj lijepoj planeti.

Go green, upcycling is in!

 

99.00  (745.92 kn)

Dostupno uz narudžbu

DIMENZIJA: 68 x 92 cm

MATERIJAL:  traper +  žutica + vatelin + drveni nosač

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti dekoraciju za zid “Traper oblutci”- Jeans Pebbles Wall Hanging druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

POKLON ZA VAS: Po želji možete na dekoraciju za zid dodati ime ili posvetu (npr. “Voljenom …od cure…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika KUPI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu dekoracije za zid i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu