Prekrivač za dječji krevetić/podloga za igru "Slonica i slonić" - ELEPHANT MOTHER AND LITTLE DUMBO BABY QUILT

Patchwork s jedne strane, slonić i mama na lijepom, dugom putovanju na kojem ih čeka puno pustolovina odrastanja, s druge strane. Vjerujem da će slonići osvojiti srce vašeg mališana kao što su i moje. Neka i on/ona krene s njima u neku novu pustolovinu. U vrijeme igre podloga, u vrijeme odmora pokrivač, a kada poraste lijepa dekoracija i uspomena na prve dane odrastanja. ????

DIMENZIJA: 85 x 85 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti PREKRIVAČ “SLONICA I SLONIĆ” druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 3 radna dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

PERSONALIZACIJA: Želite li podlogu za igru/prekrivač za dječji krevet personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

49.00  (369.19 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , , ,

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu