Morski prekrivač za bebe/podloga za igru - MARINE BABY QUILT

 

Mala djeca vole istraživati i učiti o svijetu oko sebe, a upravo to im pruža ovaj ljetni prekrivač s aplikacijama morskih motiva. Jedrilica, ribice, morska zvijezda, rak i hobotnica veselih boja biti će dobar povod za igru i učenje novih riječi, a kada se vaše najdraže umori i za lagani počinak. Mekan i lagan odlično će poslužiti kao podloga za igru i spavanac ili kao pokrivač. Naravno da će i dječjoj sobi udahnuti uvijek dragi morski ugođaj.

Prekrivač sa slike rađen je za jednog medenog malog Lovru, a za vašeg klinca ili klincezu rado ću izraditi novi uz mogućnost personalizacije ili ušivanja posvete (npr. “Dragom unuku…od bake i djeda…”) po dogovoru.

Dimenzija: 70 x 95 cm

Materijal:  100% pamuk +  vatelin

Održavanje: Prati na 40 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti MARINE BABY QUILT druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime djeteta ili posvetu (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika NARUČI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

 

 

99.00  (745.92 kn)

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , ,
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu