Patchwork prekrivač "Razglednica iz Švedske" - POSTCARD FROM SWEDEN QUILT

Spojite li puno, točnije jako puno, osnovnih patchwork elemenata, a to su tzv. HST – Half Square Triangles, dobiti ćete ovakav šareni prekrivač. Mene zapravo najviše podsjeća na cirkus i ono iskreno dječje veselje pri prvom ulasku u cirkuski šator. Zašto je onda dobio ime Postcard from Sweden ne znam ni sama. To je jednostavno ime dizajna koji sam koristila, a koji je za svoj omiljeni prekrivač odabralo moje malo slatko kumče. Za vas ću spojiti onoliko HST-a koliko veliki prekrivač vi želite, a o kombinaciji boja ćemo se dogovarati kada ga odlučite naručiti. Do tada…uživajte u bojama ma koja kombinacija bila vaša omiljena. ???????

DIMENZIJA: 115 x 200 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti POSTCARD FROM SWEDEN QUILT druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na 0917826111 ili quiltana@quiltana.hr.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

PERSONALIZACIJA: Želite li prekrivač za krevet personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

 

 

190.00  (1,431.56 kn)

Dostupno uz narudžbu

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu