"Potresni" pokrivač - EARTHQUAKE QUILT

 

Ovaj tipičan patchwork pokkrivač nastao je neposredno nakon potresa u Zagrebu pa je zato i dobio ime Earthquake Quilt ili “potresni” pokrivač. Vezano na nemili događaj odabrala sam i vrstu boda koji podsjeća na seizmogram, a kojim su povezivani komadići tkanina te je istim bodom šivana i plava rubna traka. Sam dizajn podsjeća na stare, sada već povijesne kviltove, koji su nastajali u vrijeme naseljavanja Sjeverne Amerike kada su pridošlice zbog neimaštine koristili svaki komadić tkanine ne bi li im dali novu namjenu i udahnuli novi život, obično u vidu patchwork quilta.

DIMENZIJA: 130 x 200 cm

MATERIJAL: pamuk + vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 40 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti polegnuto (ne na direktnom suncu) ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti EARTHQUAKE QUILT u nekoj drugoj kombinaciji boja i dezena ili druge dimenzije obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon. Također je moguće dodati i neke vama posebno drage komade tkanina koje čuvate i željeli biste ih uklopiti u svoj novi patchwork prekrivač.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe).

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime osobe ili posvetu u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika NARUČI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime osobe ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

 

190.00  (1,431.56 kn)

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , , ,

 

 

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu