Prekrivač od majica/uspomena - T-SHIRT MEMORY QUILT

 

Većina nas negdje u ormaru čuva barem nekoliko dragih majica koje imaju posebno značenje jer su zasluženo dobivene nakon marljivog vježbanja našeg najdražeg muzičkog instrumenta ili  priprema za školska natjecanja. U toj kategoriji su i majice s koncerata, od omiljene grupe, s putovanja, klupske, s različitih natjecanja, sportskih ili umjetničkih kampova i tko zna kakvih sve još prigoda. Kako i ove zaslužene majice s natjecanja tehničke kulture i robotike ne bi ostale tek hrpica u ormaru koja se premeće s police na policu pobrinula se jedna mama nedavnog maturanta. Gdje ćeš ljepšeg poklona za 18. rođendan od T-shirt Memory Quilta u kojem su sakupljena sjećanja na sva ta natjecanja i lijepa druženja, trud i zasluge. Poklon je to koji ima trajnu emotivnu vrijednost i koji će služiti kao dugogodišnji podsjetnik na lijepe školske dane, a možda i biti naslijeđen jednoga dana kao dio obiteljske baštine. No do tada će sigurno krasiti jednu mladenačku sobu i služiti kao unikatni pokrivač i praktične i dekorativne namjene.

Dimenzija: 105 x 200 cm

Materijal: pamuk + vatelin + majice

Pranje: 40 °C uz dodatak maramica za upijanje boja

Sušenje: Sušiti polegnuto (ne na direktnom suncu) ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti T-shirt Memory Quilt u nekoj drugoj kombinaciji boja i dezena ili druge dimenzije obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon. Naravno mogu dodati i vama posebno drage komade nekih drugih tkanina koje čuvate i željeli biste ih uklopiti u svoj novi T-shirt Memory Quilt.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe).

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime osobe ili posvetu u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika NARUČI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime osobe ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

 

240.00  (1,808.28 kn)

Dostupno uz narudžbu

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu