Sale!

Dječji prekrivač "Božićni trokuti" - CHRISTMAS TRIANGLES QUILT

 

Sa zimom dolaze i nježni, a opet razigrani božićni motivi okićenih borova, poklona i sobova kakvi su se našli i na ovom dječjem božićnom prekrivaču. Bijeli trokuti kviltani su tako da podsjećaju na pahulje i vrtloge u snijegu što dopunjava zimsko ozračje.

Iako dječje dimenzije dobro će se uklopiti u bilo koji prostor kao dekorativni prekrivač prebačen preko kauča ili fotelje, a kada zatreba i kao lagana dekica koja će vas utopliti u hladne zimske dane.

Dimenzija: 86 x 130 cm

Materijal:  100% pamuk +  vatelin

Održavanje: Prati na 40 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti Christmas Triangles Quilt druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime djeteta ili posvetu (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika KUPI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

97.00  (730.85 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , , ,
Sale
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu