Poster od tekstila – TUKAN

 

Tekstilni poster tukana unikatna je dekoracija za koju god poželiš prostoriju tvoga doma. Ručno je rađen apliciranjem svakog pojedinog elementa na troslojnu podlogu kako bi se postigla punoća i što ljepša tekstura.

Ne možeš odlučiti gdje ga staviti? Nema problema, najbolje da preleti cijeli stan kao da je u tropskoj šumi Južne Amerike. Od dnevnog boravka, kroz hodnik do jedne sobe pa druge, kada ogladni onda na par dana u kuhinju pa na osvježenje u kupaonicu. Pa da, od tekstila je tako da nema problema ni ako se zamusa u kuhinji niti ako se smoći u kupaonici. Samo se čuvaj kljuna, kažu da reže poput pile.

Pazi sad ovo…možeš ga koristiti dvostrano! To znači da u cijeni 1 zapravo dobivaš 2 postera.
Tmurni su dani i baš ti nekako trebaju boje, osjećaj topline, veselja, karnevala. Evo ga, baš takav šareni, veseli, razigrani. Možda bi ipak nešto mirnije, profinjeno, monokromatski? Može i to, samo okreni poster na drugu stranu i čarolija je tu.

Poster koji mogu prati…e to još nisam čula. Naravno da da, samo nježno, do 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja (bez izbjeljivača). Ako ti se baš pegla…samo naprijed, ali opet lagano (najbolje preko krpe).
Ne brini, sletjeti će sigurno zapakiran u valjkastoj tubi za poštu ravno na tvoju adresu.

DIMENZIJA: 52 x 90 cm

Dizajn by Viktor Pavić

 

79.00  (595.23 kn)

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu