Prekrivač "Snježna pahuljica" - SNOWFLAKE QUILT

Zimi je sve ljepše uz vedre boje pa će tako i ova crvena pahuljica unijeti toplinu bilo da njome prekrijete krevet ili kauč, bilo da se pod nju ušuškate u omiljenoj fotelji i  sanjarite o pravim pahuljama snijega. Svaka je strana posebna na svoj način tako da dobivate, znate ono…2u1.Ova je rađena po narudžbi za jednog tinejdžera, a vi svoju slobodno naručite u vama dragoj kombinaciji boja.

DIMENZIJA: 140 x 220 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti PREKRIVAČ “SNJEŽNA PAHULJICA” druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 5 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

PERSONALIZACIJA: Želite li prekrivač personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenoj …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

 

159.00  (1,197.99 kn)

Dostupno uz narudžbu

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu