Baby podloga za igru "Lisica" - VIXIE QUILT

 

Djeca vole životinje, a vole se i igrati na podu tako da je ova podloga za igru pun pogodak. Bilo da se dijete na njoj igra na podu ili ju pak koristi kao omiljeni okrugli pokrivač svakako će pobuditi dječju maštu da svojoj lisici da ime, smisli neku novu priču ili se podsjeti na neku već znanu. Odlično će poslužiti i kao ukras dječjoj sobi ili kao unikatni poklon nekom vama dragom mališanu. Mekana je, dekorativna, moderna i zabavna pa sam sigurna da će se svidjeti i mami i bebi.

DIMENZIJA: 90 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 40 °C blagim deterdžentom uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti Vixie Quilt druge kombinacije boja obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, e-mail ili telefon.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime djeteta ili posvetu (npr. “Voljenoj …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć). Nakon klika KUPI ispunite narudžbenicu i na kraju u rubriku “Dodatan zahtjev” napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite e-mailom ili telefonski.

49.00  (369.19 kn)  44.10  (332.27 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , ,
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu