Prekrivač/podloga za igru Saonice - SLEDGES QUILT

Nježno plavo-sivi trokuti sa snježnim pahuljicama i plavim saonicama punim darova… gotovo da mogu osjetiti miris prvog snijega i svjetlucanje snježnih kristalića na suncu. Nije mi bila prvotna namjera, ali dizajn koji sam sama osmislila za kviltanje trokuta također me neodoljivo podsjeća na kristale tako da je neplanski ispala savršena kombinacija. Iako je svjetloplava tradicionalno boja za dječake mislim da ni curice ne bi imale ništa protiv da zaspu pod ovim nježnim i pomalo bajkovitim prekrivačem ili da ga koriste kao podlogu za igru.

DIMENZIJA: 75 x 110 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti Sledges Quilt druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na 0917826111 ili quiltana@quiltana.hr.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 5 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

PERSONALIZACIJA: Želite li podlogu za igru/prekrivač za dječji krevet personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime djeteta ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

 

90.25  (679.99 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , ,
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu