CHRISTMAS TRIANGLES QUILT ili PREKRIVAČ BOŽIĆNI TROKUTI

Ovaj razigrani, a opet nježni prekrivač biti će odličan poklon jednom jednako tako razigranom, a opet nježnom djetetu. S jedne strane su trokuti na kojima će vas osvojiti preslatke ptičice u zimskom ugođaju, a s druge strane svjetlo plavi materijal s bijelim snježnim pahuljicama. Za kviltanje sam odabrala tzv. Ribbon Candy dizajn. Mmmm…veselo i nježno istovremeno!

DIMENZIJA: 97 x 125 cm

MATERIJAL: 100% pamuk + vatirano punjenje
ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najnježnijem programu u sušilici. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Ukoliko želite naručiti CHRISTMAS TRIANGLES QUILT druge dimenzije ili kombinacije boja obratite mi se upitom na 0917826111 ili quiltana@quiltana.hr.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 5 radnih dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

PERSONALIZACIJA: Želite li prekrivač personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenoj …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

105.78  (797.00 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije , , , , ,

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu