Prekrivač od uspomena - MONIKA´S MEMORY QUILT

ZA IZRAČUN CIJENE MOLIM VAS DA ME KONTAKTIRATE na 0917826111 ili quiltana@quiltana.hr.
Obzirom da je svaki Memory Quilt unikatan, dogovor oko dizajna, odabira materijala za podlogu i ostalih detalja kao i vrijeme izrade za svaki je prekrivač različito pa tako i cijena.
Memory Quilt je “once in a lifetime” (jednom u životu) projekt u kojem vi sakupite uspomene u obliku crteža, fotografija, tekstova, majica ili dječje prve robice, a ja onda prema vašoj želji napravim prekrivač u koji su pohranjene sve te divne uspomene spremne da izađu iz kutija i ormara na svjetlo dana. Uspomena je to koja ima trajnu dekorativnu i uporabnu vrijednost i koja će još godinama krasiti vaš dom i  grijati brojna srca.
Vjerujem da će i mojoj Moniki biti toplo pri srcu kada baci pogled na svoje crteže iz dječjeg doba i prisjeti se tih bezbrižnih dana, a ostati će joj i dragocjena uspomena za nadolazeće generacije.
Dakle…kako je nastao ovaj Memory Quilt? Monika je odabrala svoje najdraže crteže (i pokoji sastavak), zatim sam ih ja otisnula na bijelo platno printerom za tekstil, spojila sa sivim platnom za ispunu, napravila sendvič od prednjice s crtežima, vatiranog punjenja i sivog platna za leđa. Kviltala (štepala) sam, prema Monikinoj želji, Ribbon Candy dizajn i na kraju porubila ukrasnim štepom na valiće. Taaadaaa!
Ovaj prekrivač nije na prodaju (jer je personaliziran kao i svaki Memory Quilt) no kako bi naručila/o izradu Memory Quilt-a za sebe, svoje dijete ili dragu osobu trebaš odabrati crteže, fotografije, majice ili robicu, pustiti mašti na volju i dogovoriti izradu Memory Quilta.  ❤️
DIMENZIJA: 120 x 200 cm

MATERIJAL:  100% pamuk +  vatelin

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja. Nije potrebno glačati.

NARUDŽBA: Kako biste naručili izradu Memory Quilt-a obratite mi se upitom na obrazac za kontakt, quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 10 radnih dana nakon narudžbe tj. zaprimanja vaših uspomena).

PERSONALIZACIJA: Želite li prekrivač personalizirati možete dodati IME ili POSVETU (npr. “Voljenom …od mame i tate…povodom…”) u formi dekorativnog teksta otisnutog na platnu i ušivenog u proizvod.

PERSONALIZACIJA se naplaćuje dodatnih 7 eura.

Prilikom narudžbe napišite ime ili tekst posvete i želite li da ga uklopim na prednju ili stražnju stranu kvilta i točnu poziciju. Za detaljniji dogovor slobodno mi se obratite na quiltana@quiltana.hr ili 0917826111.

Obzirom na personalizaciju povrat nije moguć.

Možda će vam se također svidjeti…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu