Prekrivač za krevet od poruka uzvanika kao vjenčani poklon - Weddding Quilt

Je li i vama dosta kuverta, već nebrojeno puta viđenih istih poklona i cijele te strke oko osmišljavanja i traženja nečega što mladenci možda još nemaju, a možda im zapravo niti ne treba?

Htjeli biste da baš vaš poklon izazove onaj wow efekt, da vidite suze radosnice u očima mladenaca kada shvate kakvo ste im fantastično iznenađenje pripremili i da svima još mjesecima prepričavaju na kakvu ste ludo dobru ideju došli?

E pa okupite onda malu ili veliku ekipu, pustite mašti na volju, oslobodite svu onu kreativnost koja čuči u vama i naručite izradu jedinstvenog prekrivača tzv. Wedding Quilt (koji se može koristiti i kao zidna dekoracija) koji garantirano nemaju i sigurno će ih oduševiti jer tako nešto još nikada nisu vidjeli. Još važnije pokloniti ćete im personalizirani poklon prepun divnih uspomena na njihove najmilije i trajnu vrijednost koja vas sve povezuje. Uspomena je to koja će zagrijati ne samo njihova srca svaki puta kada ga pogledaju već i srca njihovih nasljednika jer će u tom prekrivaču biti sačuvana povijest jedne obitelji ili prijateljstva koja će iznova prizivati divna sjećanja. Vjerujem da će ovaj prekrivač ostati još godinama u obitelji i prenositi se s generacije na generaciju kao dragocjeni podsjetnik na životne suputnike dvoje ljudi na čije vjenčanje ste i vi pozvani.

Ovaj unikatni Weding Quilt radila sam za moje drage Ivu i Josipa.  Obzirom da se ovdje radilo o velikoj obitelji sakupila sam 30 poruka no nemamo baš svi tako velike obitelji tako da ćete broj poruka i dizajn prilagoditi svojim željama i mogućnostima. Isto tako nitko nije rekao da trebaju biti članovi obitelji. Možda želiš okupiti grupu prijateljica ili prijatelja i razveseliti mladence ili imaš svoju klupsku ekipu u kojoj će svatko rado učestvovati svojim malim doprinosom u ostvarenju ove sjajne ideje i nezaboravnog poklona.

Vaš dio posla je da svatko iz ekipe napiše neku lijepu poruku, nešto nacrta ili  da sakupite zajedničke fotografije, a moj posao je da ih skeniram, otisnem na platno i sašijem prekrivač ili zidnu dekoraciju prema dogovorenom dizajnu i dimenzijama. Dakle, što čekaš? Let´s do it!

ODRŽAVANJE: Pranje na 30 °C u perilici (uz dodatak maramica za sakupljanje boja). Sušenje na zraku (u sjeni) ili na najnježnijem programu u sušilici rublja.

VRIJEME IZRADE: Ovisno o broju poruka i dimenzijama te trenutnoj gužvi u radioni (za izradu velikog prekrivača kao sa slike potrebno je minimum 20 radnih dana i zato se javite na vrijeme).

CIJENA: Svaki Wedding Quilt zahtijeva posebnu kalkulaciju cijene, ali okvirna je cijena jedne gotove aplikacije s porukom cca. 200,00 kn (znači broj aplikacija x 200,00 kn).

 

1 recenzija za Prekrivač za krevet od poruka uzvanika kao vjenčani poklon – Weddding Quilt

 1. Iva Stipeljković

  “Oduševljena sam prekrivačem koji sam dobila kao vjenčani poklon. Sastavljen je od predivnih želja svih mojih najdražih i najbližih ljudi. Poseban i originalan vjenčani poklon koji će nam ostati za cijeli život!
  Hvala QuiltAna!”

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu